Nová Škoda Superb – ceník

Škoda Superb - ceník

Škoda Superb – ceník: Čtvrtá generace novodobého modelu Superb na českém trhu za doporučené prodejní ceny od 935 000 Kč včetně DPH, Nabídka motorů zatím zahrnuje zážehový motor 1,5 TSI a dva vznětové agregáty 2,0 TDI – základní s výkonem 110 kW (150 k) a silnější 142 kW (193 k), který je kombinován s pohonem všech kol.

Číst dál

Nejlepší vytáčky roku. Víte, na co se podvodní prodejci aut loni vymlouvali?

I v roce 2023 v Cebii odhalili hromadu podvodů a vyslechli nejrůznější výmluvy nepoctivých prodejců, proč zákazníky matou a snaží se je – a nutno říci, že zpravidla úspěšně – podvést. Pojďme si připomenout pět častých hlášek, které loni Cebia zaznamenala a které když uslyšíte, zasmějte se a běžte o autobazar dál.

Číst dál

Škoda Favorit Rally Monte Carlo: před 30 lety počtvrté za sebou vítězství

Škoda Favorit Rally Monte Carlo

Škoda Favorit Rally Monte Carlo – vítězstvím ve své třídě na 62. Rallye Monte Carlo v lednu 1994 zahájila Škoda Motorsport svou cestu k celkové trofeji v šampionátu FIA. Posádka Pavel Sibera/Petr Gross v lednu 1994 vyhrála Rallye Monte Carlo počtvrté za sebou. V sezoně 1994 ovládla značka Škoda oficiální šampionát FIA, a to ve třídě vozů s motorem do dvou litrů a jednou poháněnou nápravou.

Číst dál

Hyundai Bayon: Elegantní SUV s nejlepší praktičností ve své třídě

Hyundai Bayon

Facelift modelu Hyundai Bayon poskytuje prakticky založeným zákazníkům, kteří dbají i na vytříbený styl, prostorný interiér a velký zavazadlový prostor. Změn doznal i robustní design i osvěžený interiér tohoto elegantního SUV. Modernizovaný model kategorie „crossover SUV“ nabízí ve své třídě výjimečné prvky výbavy, například 10,25“ displej digitálního panelu sdružených přístrojů a vícebarevné ambientní osvětlení

Číst dál