10 důvodů, proč vlastnit pick-up

Na první pohled vypadá vlastnictví pick-upu jako slušně střelený nápad, ale následujících deset neprůstřelných argumentů vás přesvědčí o životaschopnosti takové myšlenky.

1. Neřešíte silnice

Pick-up si hravě poradí s měsíční krajinou, které v ČR říkáme silnice. Když se vydáte do divočiny, s autem jako je terénní pick-up máte šanci dostat se, kam potřebujete.

2. Odvezete všechno

Odvézt čistě zabalenou televizi či pračku je brnkačka pro kombík či MPV, ale shnilé dřevěné trámy s čouhajícími hřebíky či protržený pytel cementu by si do auta naložil málokdo. A až vám bude tchýně mluvit do řízení, můžete jí nabídnout svezení na korbě. Ona si to příště rozmyslí.

3. Tahač

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.

Taháte občas za autem přívěs? Není lepšího „tahače“ všemožných i nemožných nákladů než jakým je pick-up.

4. Opravdové bezpečí

Zatímco crossovery vám dávají pocit bezpečí, velký pick-up vám dá skutečné bezpečí.

5. Držák

Tahle auta jsou stavěná tak, aby vydržela zacházení kanadských dřevorubců či bojovníků Tálibánu, takže pokud se k pick-upu budete chovat alespoň trochu slušně, budou v něm jezdit ještě vaše vnoučata.

6. Papíry v suchu

Bez ohledu na to, jak silný motor máte pod kapotou, s pick-upem budete jezdit víceméně předpisově. To znamená spoustu ušetřených peněz na pokutách za rychlost.

7. Žádná závist

Vyvolat v lidech závist vyvoněným Passatem za milion není nic těžkého. Pick-up za milion vám závidět nikdo nebude. Jen si vás občas spletou s pracovníkem geodézie bez ohledu na to, zdali na sobě budete mít montérky či oblek.

8. Respekt u off-roaďáků

Se svým luxusním SUV uděláte dojem možná tak na svou sekretářku. Zatvrzelým vyznavačům off-roadů budete k smíchu. Pick-up z vás sejme nálepku snoba a učiní z vás dobrodruha.

9. Hrdina zimních kalamit

Až zase v lednu napadnou tři centimetry sněhu a silničáři zůstanou zaskočeni, budete to vy a váš pick-up, kdo bude tahat souseda, sestřenici, starostu, švagra … z příkopu. O cejch dobráka už nepřijdete.

10. Zvětšuje sebevědomí

V návodu k obsluze je na úplně poslední straně vpravo dole drobným písmem napsáno, že mužům, které bůh neobdařil dostatečně velkým přirozením, může řízení pick-upu pomoci.

Podobné články:

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.