10 důvodů, proč vlastnit pick-up

Na první pohled vypadá vlastnictví pick-upu jako slušně střelený nápad, ale následujících deset neprůstřelných argumentů vás přesvědčí o životaschopnosti takové myšlenky.

1. Neřešíte silnice

Pick-up si hravě poradí s měsíční krajinou, které v ČR říkáme silnice. Když se vydáte do divočiny, s autem jako je terénní pick-up máte šanci dostat se, kam potřebujete.

2. Odvezete všechno

Odvézt čistě zabalenou televizi či pračku je brnkačka pro kombík či MPV, ale shnilé dřevěné trámy s čouhajícími hřebíky či protržený pytel cementu by si do auta naložil málokdo. A až vám bude tchýně mluvit do řízení, můžete jí nabídnout svezení na korbě. Ona si to příště rozmyslí.

3. Tahač

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Taháte občas za autem přívěs? Není lepšího „tahače“ všemožných i nemožných nákladů než jakým je pick-up.

4. Opravdové bezpečí

Zatímco crossovery vám dávají pocit bezpečí, velký pick-up vám dá skutečné bezpečí.

5. Držák

Tahle auta jsou stavěná tak, aby vydržela zacházení kanadských dřevorubců či bojovníků Tálibánu, takže pokud se k pick-upu budete chovat alespoň trochu slušně, budou v něm jezdit ještě vaše vnoučata.

6. Papíry v suchu

Bez ohledu na to, jak silný motor máte pod kapotou, s pick-upem budete jezdit víceméně předpisově. To znamená spoustu ušetřených peněz na pokutách za rychlost.

7. Žádná závist

Vyvolat v lidech závist vyvoněným Passatem za milion není nic těžkého. Pick-up za milion vám závidět nikdo nebude. Jen si vás občas spletou s pracovníkem geodézie bez ohledu na to, zdali na sobě budete mít montérky či oblek.

8. Respekt u off-roaďáků

Se svým luxusním SUV uděláte dojem možná tak na svou sekretářku. Zatvrzelým vyznavačům off-roadů budete k smíchu. Pick-up z vás sejme nálepku snoba a učiní z vás dobrodruha.

9. Hrdina zimních kalamit

Až zase v lednu napadnou tři centimetry sněhu a silničáři zůstanou zaskočeni, budete to vy a váš pick-up, kdo bude tahat souseda, sestřenici, starostu, švagra … z příkopu. O cejch dobráka už nepřijdete.

10. Zvětšuje sebevědomí

V návodu k obsluze je na úplně poslední straně vpravo dole drobným písmem napsáno, že mužům, které bůh neobdařil dostatečně velkým přirozením, může řízení pick-upu pomoci.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.