5 důvodů, proč má smysl sledovat twitter.com/Top­DriveCZ

Sociální sítě hýbou světem a tedy i s námi. O tom, že má smysl sledovat náš účet na Twitteru pojednává následující agitka. Posláním tohoto sdělení je, že naše tweety nejsou duplikátem našeho webu a postů na Facebooku.

Alespoň jeden z následujících pěti důvodů by vás měl přesvědčit k tomu, abyste sledovali náš Twitter, protože k němu přistupujeme jako k sociální síti a ne jako k regálu, do kterého tupě házíme odkazy na naše články.

Důvod 1. Informace o aktuálním dění – sledujte, kde se právě nacházíme (tiskové konference, premiéry, závody, testování apod.).

Důvod 2. Fotky, které se na web nedostanou – od momentu, kdy Twitter umožňuje sdílet fotky, poctivě plníme náš účet obrázky. Mnohé z nich neuvidíte ani na našem webu a ani na našem facebookovém profilu.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Důvod 3. Krátké zprávy – automobilky sice chrlí novinky každý den, ale ne vždy to vystačí na tvorbu článku. Zásadní informace se tak často vejde do jednoho tweetu. Jinými slovy, na Twitteru tvoříme (také) obsah, který není totožný s obsahem webu a Facebooku.

Důvod 4.) Sdílíme – sdílíme zajímavé tweety a fotky ostatních uživatelů Twitteru, protože nám prostě přijdou zajímavé, lákavé, atraktivní, aktuální …

Důvod 5. Vaše spojení s naším webem – pochopitelně Twitter využíváme k šíření odkazů na články a fotogalerie, které publikujeme na webu. Pokud nesledujete náš web pravidelně, ale na Twitteru jste jako doma, pak stačí jeden klik na tlačítko Follow a už vám neuteče žádný náš článek.

Děkujeme za #pozornost.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.