7 cest k levnějšímu automobilu

Uvažujete o koupi nového automobilu a rádi byste dostali slevu? Zde je sedm cest, jak se dostat k levnějšímu automobilu.

V případě koupi automobilu se nabízí hned několik způsobů, jak získat nové auto se slevou. Záleží na tom, jaký zákazník jste (fyzická či právnická osoba), zda chcete tzv. funglovku či se spokojíte s mírně ojetým autem.

1) Předváděcí vozy

Předváděčka je nejjednodušší cesta k získání levnějšího nového automobilu. Do nového vozu stojícího na showroomu dealera si sedlo pár lidí před vámi, popř. se s ním svezlo, takže automatická sleva na auto s nulou na tachometru, popř. s pár najetými kilometry.

2) Skladové vozy

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Volba pro zákazníky, kteří chtějí nové auto, ale necítí potřebu si zadávat vůz do výroby s přesně nakonfigurovanou výbavou. Vyberete si tak vůz ze skladových zásob, který je k mání (téměř) ihned. A pochopitelně se slevou. Skladové vozy jsou vázány rovněž na konec roku či příchod nových modelů, kdy se dealer rád (se slevou) zbaví aut, která mu zabírají místo ve skladu.

3) Akční modely

Nový vůz, jehož sleva je spojená s paketem výbavy. Jinými slovy, proč připlácet za výbavu, když ji můžete dostat zadarmo nebo s velkou slevou. Nabídky akčních modelů bývají časově či množstevně omezené.

4) Sleva vázaná na financování

Protože málokdo dnes platí hotově, nabízí úvěrové společnosti řadu bonusů, akčních úvěrů, financování s 0% úrokem, odložené splátky a další výhody, které vám v konečném důsledku uspoří nějaké ty koruny. A nebo taky ne.

5) Fleet

Velkoodběratelský koncept spojený s nákupem více automobilů s nadstandardní slevou. Nemusí se vždy jednat o nákup desítek automobilů, některé automobilky vám dají množstevní slevu při nákupu už tří automobilů.

6) Profesní spolky/komory

Jste členem profesní komory? Pak se u dealera ptejte, zdali máte nárok na slevu.

7) Roční/manažerské vozy

Každá automobilka má koncept služeb týkající se prodeje prověřených ojetých automobilů. Zajímejte se o zánovní vozy, které se obecně nazývají jako roční či manažerské vozy, tedy vozy se stářím maximálně jednoho roku a kompletní servisní historií. Na tyhle automobily se logicky vztahuje tovární záruka vzhledem k jejich stáří resp. najetým kilometrům. Získáte tak skoro nové auto, často s dobrou výbavou a velkou slevou.

Podobné články:

1 komentář u „7 cest k levnějšímu automobilu“

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.