Audi A7 Sportback Competition jako dárek k 25. výročí motorů TDI

Audi oslavuje čtvrt století naftových motorů TDI. Speciální dárek za 72 000 EUR může být váš. Těšit se můžete z výkonného motoru biturbo a jedinečného designu karoserie modelu A7 obohaceného o drobná vylepšení.

Minulý týden jsme psali o nadupané RS5 TDI, která existuje zatím pouze jako koncept. Ale do sériové výroby se nejspíše dostane. Dnes tu máme výroční A7 Sportback Competition, která přijde na trh už v srpnu letošního roku a to s cenou od € 72 000,–. Jedná se o atraktivní ásedmičku vybavenou paketem S-line. Ale pozor, vůz dostal grafitově lakovaná 20“ kola, černou masku chladiče, černě lakovaná vnější zpětná zrcátka a černé koncovky výfuků. Podvozek je o 20 mm nižší. Barvy karoserie jsou v tomto případě na výběr pouze čtyři – Daytona Grey, Misano Red, Nardo Grey Sepang Blue. Nejdůležitější je to, co je pod přední kapotou. Šestiválcový diesel 3,0 TDI, avšak s dvojicí turbodmychadel, má výkon 240 kW (326 k). Maxima točivého momentu (650 Nm) dosahuje motor v rozmezí 1400–2800 ot./min. Výrobce slibuje kombinovanou spotřebu 6,1 l/100 km. Automatická převodovka S-tronic a pohon všech kol quattro jsou součástí balení.

Podobné články:

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.