BMW 4 coupé s paketem M Performance

Díly M Performance jsou vytvořeny v úzké spolupráci s BMW M GmbH a jsou určeny pro motor, podvozek, karoserii a interiér. Po sedanu řady 3 je tento paket připraven i pro nové coupé řady 4. Všechny díly jsou funkční a krásné, ale tou největší chuťovkou je samosvorný diferenciál.

Vyšší výkon, lepší podvozek, brzdy a konečně i samosvor

BMW řady 4 vybavené paketem M Performance bude k dispozici od začátku roku 2014. Premiéru si odbude už na podzim ve Frankfurtu. M Performance Power Kit zvyšující výkon motoru je určen pro modely 420d (+ 12kW, +40 Nm), 430d (+20 kW, +40 Nm) a 435i (+25 kW, +50 Nm). Sportovní výfuk je k mání pro benzínové motory modelů 428i a 435i. Nejdůležitějším prvkem, který posledním dvěma generacím silných BMW chyběl (vyjma čistokrevných M modelů) a je diferenciál s omezenou svorností. Paket M Performance dále obsahuje sportovní odpružení, brzdový systém s červené, žlutě nebo oranžově lakovanými třmeny a 20“ lehká kovaná kola. BMW připravilo i zimní variantu – 18“ disky.

Tip: Fotogalerie: BMW 4 coupé (F32) vs. BMW 3 coupé (E46)

Karbon kam se podíváš

Zvenku je čtyřkové coupé vyparáděno černými ledvinkami, karbonovým spoilerem pod předním nárazníkem, prahovými lištami s nápisem M Performance, difuzorem v zadním nárazníku, karbonovými kryty zpětných zrcátek a karbonovou odtrhovou hranou na víku kufru. Tyto aerodynamické díly jsou nejen atraktivní, ale i funkční. Ani v kabině vozu se karbonem nešetřilo, stačí se podívat na dekor středového panelu, volič automatu, palubní desku či madla dveří. Sportovní volant potažený alcantarou může obsahovat „Race“ displej. Alcantra našla uplatnění i na dekoru palubní desky, naopak pedály jsou z ušlechtilé oceli.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Poznejte BMW 4 coupé blíže.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.