BMW ConnectedDrive 2012 – kancelář na kolech

Automobilka BMW přišla s dalším upgradem komunikačního systému, který nabízí pro své vozy. Očekávat můžete navigaci s 3D modelem měst, synchronizaci se dvěma mobilními telefony, hlasové psaní e-mailů a vysokorychlostní připojení k internetu.

Nová generace navigačního systému Professional se může pochlubit větším výkonem díky 1,3 GHz procesoru s 3D grafickým čipem pro lepší grafiku a dynamické přechody. Navigování zpříjemní 3D modely měst. Chybět nemůže ani přísun informací o aktuálním provozu. Nový je taktéž ovladač iDrive s dotykovou podložkou. Tento multi-touchpad vedle otočného a posuvného ovládání umožňuje zadávání znaků prstem a usnadňuje pohyb v mapách a na webových stránkách.


Autor: BMW

navigace s 3D modely měst

Z pohledu mobilní kanceláře jsou důležité následující změny – nový kalendář a funkce diktování SMS a krátkých emailů s rozpoznáním řeči. Řidič se tak může při psaní (diktování) zpráv věnovat řízení. Chcete předpověď počasí, poslouchat hudbu z vlastních playlistů a být online? Vozy BMW budou schopny využívat síť vysokorychlostního internetu LTE. V loketní opěrce najdete tradičně dok pro váš mobilní telefon. Dok je možné vyjmout a využívat tak BMW LTE Car Hotspot i mimo automobil až pod dobu 30 minut. Několik mobilních telefonů či tabletů lze k hotspotu připojit současně přes WiFi. BMW dále pokračuje v integraci aplikací třetích stran do svých vozů. Od července 2013 si bude ConnectedDrive rozumět i s aplikacemi od Androidu.


Autor: BMW

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.

jednoduché ovládání

Multimedia mají prostor na 20 GB pevném disku. ConnectedDrive nabídne nové funkce usnadňující práci s playlisty, přidávání „oblíbených“ skladeb a doprovodné vizuální efekty přehrávače.

Podobné články:

1 komentář u „BMW ConnectedDrive 2012 – kancelář na kolech“

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.