Chevrolet Camaro Hot Wheels – angličák pro velké kluky

Kluci si rádi hrají s autíčky Hot Wheels od firmy Mattel. Díky Chevroletu mohou mít i tátové auto od Hot Wheels – nadupané Camaro.

Autíčka Hot Wheels se vyznačují pestrým lakováním a efektními koly. Tyhle hračky jsou takovým úvodem do světa automobilů v dospělosti, protože až Junior vyroste, bude si chtít stále hrát, jen velikost hraček se změní. „Angličáka“ vymění za skutečné auto, koberec v dětském pokoji za silnici. Dost možná si bude přát auto s pěkným lakem a velkými koly. Camaro od Chevroletu je pro mnohé adekvátním přechodem od malé hračky k velké hračce. Na SEMA Show (Specialty Equipment Market Association), která dnes v Las Vegas otevřela své brány, představil Chevrolet model Camaro Hot Wheels Edition

To se vyznačuje modrým lakem Kinectic s širokým černým pruhem přes obě kapoty a střechu, černými 20“ koly zdobené červenou linkou. Podobné je to i uvnitř, černá kůže má kontrastní červené prošívání. Camaro Hot Wheels se od běžného Camara odlišuje v dalších detailech – mřížka chladiče a zadní spoiler pochází z verze ZL1, pod předním nárazníkem je malý splitter a zadní nárazník zdobí difuzor a čtyři koncovky výfuku. Pod kapotou může být V6 3,6 l nebo plnotučný V8 6,2 l. Převodovku lze zvolit manuální či automatickou. Camaro Hot Wheels Edition přijde do prodeje (pravděpodobně jen v USA) počátkem roku 2013 v provedení coupé a kabriolet.

Podobné články:

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.