Chevrolet Camaro v dealerské síti Chevroletu

Chevrolet chce zabránit šedému dovozu modelu Camaro do Evropy. Jak? Camaro uvedl do své dealerské sítě!

Zatím několik vybraných prodejců Chevroletu v České republice bude mít možnost nabízet svým zákazníkům model Camaro. Vedle rebrandovaných Daewoo (GM Korea) tak bude na showroomech Chevroletu stát opravdová americká legenda! Chevrolet si pravděpodobně uvědomil sílu poptávky po tomto modelu v Evropě, kterou doposavad uspokojovali nezávislí dovozci. Otázkou je, jak tito dovozci zareagují a jakou nastaví cenovou politiku. Ať už nabídnou lepší cenu oni nebo oficiální dealerská síť, bude to zákazník, kdo na tom vydělá.

Český Chevrolet představil ceník

Ceník Chevrolet Camaro
karoserie motor převodovka cena (vč. DPH)
coupé V8 6,2l  318 kW manuální 1 033 000 Kč
V8 6,2l  298 kW automatická 1 081 600 Kč
cabrio V8 6,2l  318 kW manuální 1 178 600 Kč
V8 6,2l  298 kW automatická 1 227 200 Kč
Příplatková výbava
metalický lak 19 400 Kč
prémiové lakování 24 300 Kč
rychlé pruhy na kapotách 17 000 Kč
střešní okno 29 200 Kč

Speciální edice

Český importér uvádí i dvě speciální udice – Transformers a 45th Anniversary Edition. Běžná (nelimitovaná) Camara už jsou u vybraných prodejců k mání, konkrétně u dealerů značky v Náchodě, Opavě, Kladně a Úval u Prahy.

Vozy edice Transformers budou podle filmové předlohy nabízeny ve žluté barvě Rally s černými pruhy na kapotách. Dostanou hliníková kola v černé barvě a celou řadu emblémů Transformers. Interiér vyvedený v černé kůži a alcantaře bude zkrášlen žlutými švy na sedadlech, volantu, palubní desce a panelech dveří.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

45. výročí vzniku Camara bude oslaveno edicí 45th Anniversary, která dostane speciální barvu Black Carbon Flash. Všudypřítomná loga a výšivky na sedadlech vám toto výročí budou stále připomínat. I tato edice dostane kontrastní švy prošívané červenou a modrou nití.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.