Ferrari 458 Italia pro Čínu

V Číně mají nejpočetnější obyvatelstvo, nejrychleji rostoucí ekonomiku, nejdelší zeď a nyní speciální model Ferrari určený pouze pro tamní trh.

V roce 2012 si Ferrari připomene 20. výročí od prvního modelu 348 TS v Číně. Na oslavu tohoto historického milníku postaví Ferrari za pár týdnů vůbec první stálou expozici mimo Maranello – Italia Center Shanghai World Expo Park. Na rozloze 900 čtverečních metrů bude Ferrari následující tři roky vystavovat nejlepší vozy z maranellského továrního muzea. Spolu se současnými i minulými modely Ferrari budou návštěvníci seznámeni s bohatým výběrem obrázků a videí vyrobených speciálně pro tuto výstavu.


Autor: Ferrari

458 Italia China 20th Anniversany Special Edition

Dalším důležitým prvkem pro 20. výročí oslav je zavedení speciální edice Ferrari 458 Italia v počtu pouhých 20 vozů určených výhradně pro čínský trh. Vozy se vyznačují jedinečnými čínskými prvky a novou barvou s názvem Marco Polo Red, vyvinutou speciálně pro tento exkluzivní vůz, který bude předložen na inauguraci výstavy Ferrari v Expo parku.


Autor: Ferrari

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

458 Italia China 20th Anniversary Special Edition 

Nejnápadnější prvkem exteriéru vozu je zlatý drak na přední kapotě a černé pruhy se zlatým lemem táhnoucí se přes kapoty, střechu vozu a také na bocích. Rovněž kola jsou lakována zlatým odstínem. Obraz stoupajícího draka a vzpínajícího se koně na přední kapotě se doplňují a jsou završením celkového designu. Symboly mají odrážet čínskou kulturu, stejně jako neustálé inovace vozů Ferrari.Tyto motivy najdeme i v interiéru spolu s plaketou 20th Anniversary Special Edition.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.