Hlasování: nejlepší test roku 2012

V tomto roce jsme otestovali několik zajímavých aut. Nyní je na vás, abyste vybrali test, který se vám líbil nejvíce.

Jistě jste si všimli, že se snažíme testovat atraktivní vozy, ať už jde o sportovní či luxusní modely. Naše postřehy se vám pak snažíme předávat čtivou formou, abyste při čtení neusnuli. Poskytujeme vám objektivní pohled na jízdní vlastnosti, zaměření vozu a jeho užitnou hodnotu. Posoudit to ale musíte vy – čtenáři. To je důvod, proč děláme malou rekapitulaci letošních testů, abychom se dozvěděli, který se vám líbil nejvíce.

Únor jsme odstartovali důležitou novinkou ve světě sportovních vozů – novým Porsche 911 Carrera S, o kterém si myslíme, že je to jeden z nejuniverzálnějších sporťáků na trhu. (čtěte test)

Následovalo další Porsche, tentokrát Panamera – limuzína s dieselovým motorem. Obávali jsme se, jestli spojení Porsche + diesel může fungovat. Zbytečně. (čtěte test)

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Koncem měsíce jsme si odskočili na tankodrom, abychom pořádně umazali Hummer H2. Posuďte sami, jestli se nám to povedlo dostatečně. (čtěte test)

Naší redakcí prošlo i největší MINI s pohonem 4×4, model Countryman, který jsme testovali hned ve dvou verzích – s benzínovým a dieselovým motorem. Který je lepší? (čtěte test)

Jako první redakce v Čechách jsme testovali nové BMW řady 3 s dieselovým dvoulitrem ve verzi 320d. Skvělý vůz s dostatečným výkonem a nízkou spotřebou. (čtěte test)

Po trojkovém BMW následoval další manažerský vůz – oblíbený VW Passat TDI v nové verzi. S tímto vozem jsme vás seznamovali den po dni v průběhu našeho týdenního testu. (čtěte test)

Následoval další diesel, tentokrát ten nejrychlejší na trhu – BMW M550d xDrive, vůz z nové řady M Performance. Z jeho akcelerace nám spadla čelist… a ze spotřeby rovněž. (čtěte test)

Protože bylo léto, byl nejvyšší čas na test kabrioletu. Horkou novinkou bylo Porsche 911 Cabrio. Tím jsme navázali na test devětsetjedenáctky z února, ale tentokrát s větrem ve vlasech. (čtěte test)

Aby těch Porsche nebylo málo, vyzkoušeli jsme i menšího brášku devětsetjedenáctky – model Boxster S, který nám ukázal, že nehodlá žít ve stínu slavné sestry. Velmi dobrý vůz. Oba vozy jsme pak vzájemně porovnali. (čtěte test)

Všem slečnám a dámám se bude jistě líbit stylovka jménem Range Rover Evoque Coupé. Tohle auto na ulici nepřehlédnete. Obstojí ale v mužských rukách? (čtěte test)

Nejoriginálněji napsaný test – z pohledu samotného vozu, takový byl test MINI Cooper S s tovární úpravou John Cooper Works. Byli jsme jediní, kdo tuhle krásnou, i když trochu drahou, hračku testovali. (čtete test)

Říjen, podzim v plném proudu a poslední šance na kabriolet a ne ledajaký – urozený aristokrat Aston Martin V8 Vantage Roadster potěšil všechny, kteří mají rádi velké atmosférické motory. (čtěte test)

Pro web Podnikatel.cz jsme zkoušeli, zda může být vůz kategorie SUV nápomocen podnikatelům. Jako figuranta jsme přizvali BMW X3 xDrive 20d. O hlavní test jsme čtenáře TopDrive neošidili. (čtěte test)

Test kterého vozu se vám nejvíce líbil?

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.