Jakou barvu zvolit pro McLaren MP4-12C Spider?

V redakci řešíme palčivý problém – nemůžeme se shodnout na tom, která barva sluší McLarenu MP4–12C Spider nejvíce. Pomozte nám.

Křivky tak atraktivního vozu, jakým McLaren MP4–12C Spider je, můžete buď podtrhnout nebo je zcela „zazdít“, podle toho, jakou barvu zvolíte. Příliš tmavé odstíny jako temně modrá či černá nedají vozu vyniknout. Naopak bílá je v dnešní době až moc okoukaná. Nakonec jsme vybrali tři odstíny – metalický vínový lak, metalický modrý lak a pastelově žlutou. S červenou a modrou „metlou“ působí McLaren spíše elegantně, což není vůbec na škodu. Naopak ve žluté je empéčtyřka nepřehlédnutelná. Celkově se pro Spider nabízí 16 barev, 3 různé odstíny lze zvolit i pro čtyři typy hliníkových kol a zákazníci si mohou zvolit i barvu třmenů brzd (4 barvy pro standardní brzdy, 5 barev pro keramické). Chcete-li si sestavit vlastní MP4–12C Spider, pak stačí kliknout na konfigurátor McLarenu.

Jaká barva sluší McLarenu MP4–12C nejvíce?

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.