Jeep Wrangler COD MW3 – vojenská mobilizace

Mobilizace označuje proces přípravy na válečný konflikt. Jeep Wrangler Call of Duty je označení pro vozidlo, které je schopno čelit jakémukoliv konfliktu.

Ani kamenitá stezka, rozbahněná cesta, spadané kmeny stromů nebo potok ho nezastaví. Terénem zocelený Jeep Wrangler přichází ve verzi Call of Duty Modern Warfare 3 Edition. Po Black Ops Edition je to již druhá verze legendárního Wrangleru odkazující na známou počítačovou hru Call of Duty. Stejně jako ostatní Wranglery se i COD MW3 nabízí v krátké a dlouhé verzi. Vybírat lze pouze ze dvou barev karoserie – černé a stříbrné. Na loga hlásající příslušnost k PC hře narazíte jak zvenku na bocích, na krytu rezervního kola, tak samozřejmě i uvnitř v kabině. Odlišná je kapota motoru, dále pak nárazníky, zadní světla jsou chráněná mřížkou, kola dostala černý odstín a matně černé zůstaly pro jistotu i blatníky. Z maléru vás bude tahat standardně dodávaný naviják.

Jinak je to klasický Wrangler s poctivými off-roadovými pneumatikami od BFGoodrich, pohonem všech kol Rock-Trac 4WD s uzávěrkami diferenciálů a zážehovým šestiválcem Pentastar 3,6 litru o výkonu 210 kW (285 k). Díky velkým nájezdovým úhlům a slušné křižitelnosti náprav se Wrangler jen tak nějaké překážky nezalekne. Bytelnost a účelnost Jeepu je patrná taktéž v interiéru, který ale nepřišel o prvky jako multifunkční volant, rádio s CD přehrávačem a klimatizaci. Víra ve světový mír je krásná, ale kdyby se to náhodou zvrtlo, z války vzešlý Jeep Wrangler vás ve štichu nenechá. Call of Duty Modern Warfare 3 Edition je k mání od prosince 2011 za 36 495 USD ve dvoudveřové verzi a čtyřdveřová za 40 070 USD.

oficiální video

Podobné články:

1 komentář u „Jeep Wrangler COD MW3 – vojenská mobilizace“

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.