Legendy pokračují ve velkém stylu

Unikátní motoristická show a výstava Legendy připravuje kromě nadupaného programu také prezentace více než pětadvaceti automobilových značek importních automobilových společností, jež jsou oficiálně zastoupeny na českém trhu.

Kromě stálic jako Mercedes-Benz, Subaru a Seat, které se objevují na legendách už od začátku, se mezi nově potvrzené automobilky zařadí například Škoda Auto, Ford, Volkswagen, Kia, Rolls Royce nebo McLaren, které představí také několik českých premiér. Můžete se tak těšit na nový Ford Mustang a Focus RS, Volkswagen Golf GTI Clubsport či Tiguan, reálnou závodní Škodu Fabii R5, která navazuje na loňskou maketu či Kiu Sportage nebo Optimu.

Automobilky pojmou letošní Legendy jako jeden velký autosalón a představí většinu z novinek, které se v letošním roce ukázaly také na autosalónu v Ženevě. Na Legendách si tak návštěvníci budou moci nový vůz vybrat či rovnou zakoupit a půjde tak o ideální propojení veteránů a motorsportu s novými automobily. Během celého víkendu se očekává až 45 000 návštěvníků, nebudou chybět ani značky jako je Lamborghini, Ferrari, Porsche, Mercedes-Benz, Audi či BMW.

Hlavními tématy letošního ročníku jsou kabriolety, čeká vás výběr 25 nejzajímavějších kabrioletů včetně prvního SUV kabrioletu, novinky Range Rover Evoque Cabrio, dále závodní vozy značky Škoda – největší sbírka legendárního modelu 130RS, jichž bude ke zhlédnutí až 15 originálních kousků, anglické vozy a přehlídka těch nejzajímavějších značek (Lotus, Bentley, Jaguar, Rolls Royce či Aston Martin) a v neposlední řadě tematická prezentace s názvem 30 let Dakaru pod záštitou společnosti Tatra Trucks.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Užijte si svůj automobilový svátek i v České republice. Letošní ročník show Legendy otevře své brány o víkendu 11. a 12. června 2016 v anglickém parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice.

Legendy jsou největší česká motoristická show, která spojuje autosalon, motosalon a exhibiční jízdy, umělecké a fotografické výstavy, prezentace klubů, prodejní stánky a prezentace motorsportu i aktivity spojené s bezpečností silničního provozu pro děti a mládež. Na celodenní aktivní zážitek se ale nemusí těšit jen milovníci vůně benzinu a spálených pneumatik, akce je určena i pro rodiny s dětmi. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti Ticketpro. Více detailních informací a fotografií naleznete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost.

Fotogalerie z minulých ročníků

2013

2014

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.