Nissan 370Z Nismo 2015 – design inspirovaný u GT-R a automat na přání

Nismo představilo „facelift“ modelu 370Z. Pod kapotou se toho moc nezměnilo, zato vzhledem se „Zetko“ přiblížilo většímu GT-R Nismo.

Modelový ročník 2015 Nissanu 370Z Nismo dostal přepracovaný kabátek s karbonovými díly, které jsou na svých koncích obdařené červeným lakem, aby podtrhly dynamiku vozu. Vzhledem se tak nismácké Zetko přiblížilo GT-R Nismo. Pro srovnání bude nejlepší se podívat přímo na GT-R Nismo.


Autor: Nissan

Ročník 2015 má LEDky, jiný nárazník a kola 

Zpět ale k 370Z. Kromě jiných nárazníků a prahů je zcela jiné i zadní křídlo. Přibylo LED denní svícení. Vůz má opět lehká kovaná 19“ kola od firmy Rays. V kabině jsou sedadla Recaro v kombinaci kůže/alcantara, nový navigační systém a 7“ dotyková obrazovka. Audio je tradičně od Bose.


Autor: Nissan

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

…jiný je i zadní nárazník a spoiler 

Pod kapotou a rozpěrou mezi tlumiči je uložen atmosférický vidlicový šestiválec 3,7 l o výkonu 257 kW (350 k). Točivý moment 370 Nm směřuje na zadní kola skrze špéru. Stálý převod je pochopitelně kratší oproti běžnému 370Z. Kromě 6stupňové manuální převodovky je k dispozici i 7stupňový automat s pádly pod volantem a funkcí automatických meziplynů.

Šestiválec umí krásně zpívat (takhle zní ročník 2014)

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.