O čem se mluví: SUV od Lamborghini

Žhavým tématem posledních 72 hodin je připravované SUV od Lamborghini. Jsou to dohady, spekulace, fotomontáže, nebo nás už v dubnu čeká premiéra?

Neobvyklý model, v tomto případě SUV, od tradičního výrobce sportovních vozů – Lamborghini vyvolá vždy rozruch. A pořádný. O tom, že automobilka ze Sant Agaty chce do svého výrobního programu zařadit SUV, se všeobecně ví, vždyť kvůli tomu byl supersedan Estoque uložen k ledu. Že by novinka měla dostat desetiválec z modelu Gallardo o výkonu 412 kW, je vcelku logický krok, tento motor se pro „super SUV“ přímo nabízí. O hybridní verzi se mluví až v souvislosti s rokem 2015. Není to pozdě, nebo naopak, bude vůbec trh chtít hybridní Lamborghini? Dohady o vzhledu na pozadí fotomontáží k podobným mediálním bublinám už patří. S těmito fotografiemi přišel italský Quattroroute magazine. Šok způsobila zpráva říkající, že koncept vozu se představí už za dva měsíce na autosalonu v Pekingu. Uvidíme…


Autor: Quattroroute

Gallardo do terénu!!?

Potřebuje svět SUV od Lamborghini?

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.