Porsche Boxster a 911 Carrera Black Edition opět na scéně

Porsche znovu vytvořilo speciální sérii modelů 911 Carrera a Boxster Black Edition. Z názvu je patrný lak a barva interiéru. Součástí standardní výbavy nových modelů je Porsche Communication Management (PCM) s navigačním modulem, automaticky zatmavitelná zpětná zrcátka, dešťový senzor a volant Sport Design.

Model 911 Carrera Black Edition vychází ze základního provedení s plochým motorem 3,4 l o výkonu 257 kW (350 k). K dispozici je ve verzi Coupé nebo Cabriolet a s pohonem zadních nebo všech kol. Speciální edice jezdí na kolech designu 911 Turbo s průměrem 20 palců a je vybavena LED světlomety včetně funkce Porsche Dynamic Light System (PDLS). Interiér v černé barvě vypadá mimořádně důstojně. Řidič a spolujezdec mají vyhřívaná sportovní sedadla, standardně dodávaný audiosystém Bose Surround Sound poskytuje prvotřídní kvalitu produkovaného zvuku. Soužití s vozem usnadňuje telefonní modul, stejně tak jako parkovací senzory Park Assist pro přední a zadní část, jejichž součástí je i couvací kamera.

Boxster Black Edition je neméně atraktivní, a to nejen zásluhou svého plochého motoru s objemem 2,7 l a výkonem 195 kW (265 k) umístěného uprostřed. Barevný koncept se drží zadání a kromě karoserie je černá i skládací střecha, stejně tak jako ochranné oblouky. Při sundané střeše omezuje turbulence větrná clona. Specialitami tohoto provedení jsou 20″ kola Carrera Classic a bi-xenonové světlomety s funkcí Porsche Dynamic Light System (PDLS). Příjemný komfort cestujícím dopřeje dvouzónová automatická klimatizace a vyhřívaná sedadla. Špičkovou kvalitu hudby zajistí Boxsteru Black Edition paket Sound Plus.

Všech pět modelů Black Edition se začalo prodávat 18. května 2015. V autorizovaném Porsche Centru Praha a Porsche Servisním Centru Brno budou modely dostupné za níže uvedené ceny včetně DPH a povinné výbavy:

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.

• Boxster Black Edition 59 477 eur
• 911 Carrera Black Edition 95 058 eur
• 911 Carrera 4 Black Edition 101 484 eur
• 911 Carrera Cabriolet Black Edition 105 530 eur
• 911 Carrera 4 Cabriolet Black Edition 111 956 eur

Boxster Black Edition

911 Black Edition

Podobné články:

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.