Porsche Panamera Exclusive Series – nejrychlejší kancelář

Bude hvězdou stánku Porsche na autosalonu v Los Angeles 2014. Prim dvoubarevně lakovaného vozu hraje exkluzivně zařízená kabina. Připlatit lze za set zavazadel vyvedených ve stejné kůži, jakou najdete na sedadlech. Vyrobí se jen sto vozů.

Nejsilnější model s ručním lakováním

Automobily budou postavené na základě modelu Panamera Turbo S s výkonem 419 kW (570 k) a prodlouženým rozvorem. Vůbec poprvé bude u Porsche na edici Panamera Exclusive Series použito dvoubarevné lakování karoserie: černá barva s hlubokým leskem je pod boční hranou, v níž jsou umístěné kliky dveří, zvýrazněna kaštanovou hnědou barvou, která směrem k zádi přechází plynule do černé. Každý z budoucí stovky vyrobených automobilů bude lakován ručně. Černá budou i 20“ kola v designu Sport Classic.

Nejjemnější kůže

Všechna sedadla a spodní části výplní dveří jsou čalouněné prestižní kůží italské značky Poltrona Frau v hnědé barvě Agatha Chestnut Brown. Použité kůže se vybírají ručně a vyznačují se výjimečnou jemností. Horní část výplní dveří je čalouněna černou kůží Nappa. Švy v hnědé barvě Chestnut, použité na vybraných místech, vytvářejí velmi působivý kontrast. Po vzoru dvojitého lakování karoserie jsou také vnitřní dekorační lišty provedené v několika barvách: směrem dozadu se v interiéru mění klasické dřevěné obložení z kořene ořechu na temně černý lesklý dekor Piano Black.

Kancelář vzadu

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

V edici Porsche Exclusive Series se představí nový multimediální systém Porsche, určený pro zadní sedadla. Centrem systému je dvojice displejů s vysokým rozlišením o úhlopříčce 10,1“, které jsou doplněné integrovanou kamerou a DVD přehrávačem. Systém disponuje mnoha zábavními i kancelářskými funkcemi, včetně například přístupu na internet. Zvuk je přehrávaný buď prostřednictvím bezdrátových sluchátek, nebo high-endovým audiosystémem Burmester.

Kožené kufry

Na přání je Porsche připraveno s vozem dodat i na míru vyrobený pětidílný set zavazadel, který je taktéž vyroben z vysoce kvalitní kůže Poltrona Frau a vyznačuje se aplikací perforovaného znaku Porsche a označením edice Exclusive Series.

Omezený počet kusů

Porsche Panamera Exclusive Series lze objednávat za cenu od € 249 877 včetně DPH. Limitovaná edice je k dispozici pouze s levostranným řízením. Pro celý svět vznikne u Porsche Exclusive pouhých 100 vozů.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.