Range Rover Evoque Victoria Beckham

Po parfémech, brýlích, kabelkách a dalších módních doplňcích se paní Beckhamová vrhla na automobily. Ťukáte si na čelo? Není třeba, Range Rover Evoque se dá rovněž považovat za módní doplněk.

Dámy, přivítejte Land Rover Range Rover Evoque Special Edition with Victoria Beckham, na jehož návrhu se Victoria Beckham podílela. Vůz je založen na třídveřovém coupé Evoque s přeplňovaným benzínovým motorem 2,0 l o výkonu 176 kW (240 k) a 340 Nm. Vůz je vybaven 6stupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol. K pohodlí na palubě přispějí tlumiče MagneRide. Z pohledu techniky se nic nezměnilo, paní Beckhamová se zaměřila na vzhled a materiály.

Evoque dostal matný šedý lak s kontrastními černými koly ve velikosti 20 palců, černými zrcátky, střechou, mřížkami, prahovými lištami a koncovkami výfuků. Velké změny se odehrály uvnitř, kde najdeme sportovní sedadla v pomerančové kůži, dekor palubní desky v pianově černé a hliník. Růžové zlato našlo uplatnění na ovladačích klimatizace a voliči převodovky.


Autor: Land Rover

Special Edition with Victoria Beckham

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

 Nepřehlédněte: Range Rover Evoque jako kabriolet

Středu palubní desky vévodí 8palcový displej s funkcí Dual View, který nabídne dva obrazy naráz. Zatímco řidič může sledovat navigaci, spolujezdec si bude moci vychutnávat film. Vedle Park Assistu, který umí „sám“ zaparkovat, je zde i Surround View umožňující pohled 360° kolem vozu. Porci luxusní výbavy završuje audio systém Meridian se 17 reproduktory o celkovém výkonu 825W.


Autor: Land Rover

Kůže, hliník a trocha růžového zlata

Range Rovery Evoque speciální edice budou sice vyrobeny na lince s ostatními modely Evoque, ale následně je čeká přesun na ruční dokončení v centru Engineering Land Rover, kde jim bude implantována luxusní výbava.

Názor TopDrive

Tato edice se může na první pohled jevit jako výkřik automobilového průmyslu, nad kterým každý fanoušek nevěřícně kroutí hlavou, ale to, že šéfdesignér Land Roveru Gerry McGovern oslovil právě Victorii Beckham, má své opodstatnění. Cílovou skupinou modelu Evoque jsou majetné ženy, které milují stylová SUV, tak proč jim nenabídnout exkluzivní verzi. Koupěchtivé dámy akceptující cenu 80 000 liber se budou muset poprat o pouhých 200 kusů určených pro celý svět.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.