Renesance Alfa Romeo s motory Ferrari

Alfa Romeo chystá comeback do kategorie automobilů střední třídy. Mezi motory by se měly objevit agregáty od Ferrari. Mají se Mercedes-Benz a BMW začít klepat strachy?

Ještě před pár lety Alfa nabízela celou škálu modelů, od těch malých až po ty velké…větší. Dnes je nabídka omezena na tři – MiTo, Giulietta a sportovní 4C. Výrobce však chystá comeback sedanu střední třídy, který se pravděpodobně bude jmenovat Giulia. Právě tento model by měl mít pod kapotou benzínový motor V6, které vyrábí Ferrari pro vozy Maserati. Dle hesla – vyšší šarže má přednost, bude tento motor pod kapotou Giulie pravděpodobně slabší než pod kapotou Ghibli.

Poznejte blíže Afa Romeo 4C

Jestli se AR Giulia stane konkurencí pro BMW 3 či Mercedes-Benz třídy C není možné teď říct, ale pro spotřebitele, kteří se chtějí odlišit, by to mohla být skvělá alternativa. Alfa Romeo by ráda nabídla i SUV. Během měsíce května bychom měli vědět víc.

Podobné články:

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.