Seat Leon ST Cupra – dravé kombi za 13 599 Kč měsíčně

Dvoulitrový přeplňovaný motor s výkonem 280 koní, samosvorný diferenciál, výkonné brzdy a kufr o objemu 587 litrů. To je sportovní kombík s cenou od 749 700 Kč. Známe detaily ohledně operativního leasingu pro soukromé osoby.

Co je Leon ST Cupra zač?

Pod kapotou nového modelu Leon ST Cupra pracuje zážehový čtyřválec 2.0 TSI, který nabízí nejvyšší výkon 206 kW (280 k) a maximální točivý moment 350 Nm. S šestistupňovou manuální převodovkou, zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 6,1 sekund a v další akceleraci může pokračovat až do 250 km/h. Kombinovaná spotřeba paliva činí 6,7 l/100 km.

Argumenty pro verzi ST Cupra

  • Samosvorný diferenciál
  • Vypínatelné ESP
  • Adaptivní podvozek DCC
  • Volba jízdních režimů
  • Možnost 6stupňové automatické převodovky DSG
  • Zavazadlový prostor o objemu 587 až 1470 litrů

Kolik mě to bude stát?

Nový Leon ST Cupra je v rámci operativního leasingu pro soukromé osoby SEAT OLÉ! SPORT nabízen za měsíční splátku 13 599 Kč se šestistupňovou manuální převodovkou, což je jen o 600 Kč více, než činí splátka za Leon Cupra 5D. Pravidelná měsíční částka zahrnuje nejen veškerý servis a předepsanou údržbu, ale také havarijní pojištění včetně povinného ručení, druhou sadu sezónních pneumatik, a to včetně práce pneuservisu. Jedinými náklady navíc jsou jen účty za pohonné hmoty a případně dálniční známka.

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.

Ceníková cena ST Cupra je 749 700 Kč.

Další verze

Vedle pětidveřového hatchbacku, zmíněného kombi ST se Cupra nabízí ještě v třídveřovém provedení SC. Cena této varianty byla stanovena na 736 900 Kč. Alternativou je verze s dvouspojkovou převodovkou DSG, která stojí 781 900 Kč.


Autor: Seat

rodina vozů Leon Cupra

Na rozdíl od pětidveřového Leonu Cupra a kombi Leon ST Cupra má Leon SC Cupra navíc v základní výbavě paket Performance, který se v ostatních případech dodává na přání. Zákazník má na výběr variantu Performance Black nebo Performance Orange. Obě verze paketu zahrnují speciální kola, lakovaná příslušným odstínem, dále sportovní vnější prahové lišty, větší brzdové kotouče a čtyřpístkové třmeny Brembo v červené (Performance Black) nebo černé barvě (Performance Orange). Na přání lze objednat pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2 za 13 400 Kč.

Názor TopDrive

Konkurenční koncernová sestřenice – Škoda Octavia Combi RS začíná na částce 683 900 Kč. Její motor 2,0 TSI ale nabízí „jen“ 162 kW (220 k) a obecně z pohledu použité techniky je na tom hvězda z Mladé Boleslavi o něco hůře než horkokrevná Španělka.

Podobné články:

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.