Porsche Inter Auto CZ převzalo společnost Auto Heller v Ostravě a Opavě

[Tisková zpráva] Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů a výhradní dovozce luxusních vozů značek Porsche a Bentley do ČR, převzala k 10.03.2014 společnost Auto Heller a její provozovny v Ostravě a Opavě. Touto expanzí pokrývá síť Porsche Inter Auto CZ nejdůležitější aglomerační oblasti v České republice a potvrzuje tím svoji pozici největšího prodejce nových vozů a poskytovatele servisních služeb v zemi

Auto Heller se zastoupením značek Volkswagen osobní vozy, Volkswagen užitkové vozy, Audi, Škoda a Seat prodává cca 2 500 nových a přes 1 000 ojetých automobilů ročně. V servisech poskytuje ve svých provozovnách v Ostravě a Opavě cca 133 000 produktivních hodin za rok.

„Na základě naší společné dohody se Porsche Inter Auto CZ ujme vedení obou provozoven Auto Heller. Těší nás, že od pana Jana Hellera převezmeme nejen dobře zavedené provozovny, ale také 200 kompetentních zaměstnanců,“ říká Mag. Christian Lang, generální ředitel Porsche Inter Auto CZ. „Vedením provozoven Auto Heller budou pověřeni dva kolegové s mnohaletou praxí v Porsche Holdingu. Jsme přesvědčeni, že se těchto důležitých úkolů zhostí zodpovědně, a přejeme jim mnoho úspěchů,“ dodává Lang.

Do funkce ředitele Auto Heller s provozovnami v Ostravě i Opavě byl jmenován pan Michael Antosch, který je rovněž ředitelem sdružení provozoven Porsche Praha-Smíchov, Porsche Praha-Prosek a Porsche Hradec Králové. Kromě toho převzal od 1. 2. 2014 funkci zástupce generálního ředitele společnosti Porsche Inter Auto CZ. Pan Antosch má nadále svou kancelář v Praze a odtud bude také řídit provozovny v Ostravě a Opavě.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Operativní řízení obou provozoven Auto Heller převezme pan Michael Krejska, který bude na místě z pozice vedoucího provozoven k dispozici klientům i zaměstnancům. Pan Krejska je u Porsche Inter Auto CZ zaměstnán od roku 2007 a vedl v provozovně Porsche Brno prodej sportovních vozů značky Porsche pro oblast Moravy. Zároveň zastával funkci vedoucího servisu pro Porsche Brno.

Zástupcem Michaela Krejsky bude Martin Skront. Pan Skront má dlouholeté zkušenosti v oblasti servisu a vrací se zpět do společnosti Auto Heller po dvouletém působení ve společnosti Porsche Česká republika, kde vedl marketing poprodejních služeb.

Podobné články: