BMW M4 DTM Champion Edition – limitovaná edice na oslavu titulu

BMW představuje M4 DTM Champion Edition, limitovanou edici modelu M4 coupé, která vznikne v počtu pouhých 23 kusů, což reflektuje startovní číslo Marca Wittmanna, letošního šampióna závodů DTM.

Marco Wittmann, který pro BMW Team RMG vybojoval jezdecký titul, se dočká „své“ limitované edice, stejně jako Bruno Spengler v roce 2012.

Na počest šampióna DTM bude tento vůz k dispozici výhradně v bílé barvě Alpine White. Vizuální propojení se závodním vozem navozuje černě lakovaná střecha a kapoty s barevnými pruhy, které odkazují na sponzora týmu, firmu ICE watch. Celek vhodně doplňuje oranžový lem ledvinek masky chladiče, M logo na blatnících za předními koly, číslo 23 na bocích a nápis „WIT“ a „DTM Champion 2014“ na bočních zadních oknech.

BMW M4 DTM Champion Edition stojí na černých 19“ kolech, je vybaveno černým spoilerem na spodní hraně předního nárazníku, karbonovými prvky na přídi, kryty zpětných zrcátek a spoilerem a difuzorem v zadním nárazníku ze stejného materiálu. To vše jsou prvky z programu originálního příslušenství BMW M Performance.

1000 Kč za založení účtu

Tisícovka, která leží doslova na zemi. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát kartou a tisícovka je vaše. To mě zajímá.

Champion Edition se odlišuje také v interiéru. Dveřní lišty nesou podpis Marca Wittmanna. Podpis tohoto jezdce je na karbonovém dekoru palubní desky, kde je doplněn nápisem „DTM Champion 2014“ a pořadovým číslem konkrétního vozu z dané edice. Mezi další speciální prvky interiéru patří alcantarový volant s proužkem, alcantarová manžeta ruční brzdy a její madlo v karbonovém provedení. Kabon je vložen také do voliče převodovky M DCT. Opět se jedná o prvky z programu příslušenství BMW M Performance.

Trénink na Nordschleife

Řadový šestiválec M TwinPower Turbo s výkonem 317 kW (431 k) je v BMW M4 DTM Champion Edition doplněn dvouspojkovou převodovkou M DCT Drivelogic, karbon-keramickými brzdami a M Driver’s paketem. Třiadvacet budoucích majitelů bude pozváno na kurz z programu Fahrer training, kde jim bude osobně radit Marco Wittmann. Tento kurz se bude konat na slavné Nordschleife okruhu Nürburgring.

Podobné články:

Napsat komentář

Neomezené volání a porce dat za 327 Kč

Neplatíte zbytečně moc za svůj mobil? Podívejte se, jak mít neomezené volání a slušnou porci dat za bezkonkurenčních 327 korun.