VIDEO: I tohle umí vaše Volvo!

Dnešní video vás zavede do řidičských kurzů, které pořádá automobilka Volvo. Jak jste na tom s jízdou na sněhu? Je to vaše noční můra nebo si to užíváte?

Dobrým řidičem se nikdo nenarodí, tím se člověk musí stát. Jak? Pílí a tréninkem u odborníků. Začátkem zimy jsme pro vás připravili několik rad Jak přežít zimu. Řidič, který má vůz pod kontrolou, si umí jízdu na sněhu náležitě užít, protože řízení automobilu není jen přemísťování se z místa na místo, ale i zábava. Zhlédněte video z Volvo Driving Academy, kde instruktoři ukazují, že i s rodinným kombíkem či SUV může být na sněhu sranda. Řidičské kurzy jsou v první řadě o bezpečnosti, zvládnutí mnoha krizových situací a teprve pak až o zábavě za volantem. Pokud něco podobného budete chtít vyzkoušet mimo odborný dozor, dělejte to prosím v místech, kde nikomu nehrozí újma na zdraví a majetku.

Sestřih z Volvo Driving Academy

Podobné články:

Napsat komentář

3000 Kč za založení účtu v bance

Tři tisícovky, které leží doslova na zemi a stačí je zvednout. Založte si účet u RB, zaplaťte třikrát měsíčně kartou a tři tisícovky jsou vaše. To mě zajímá.